Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni kapısı

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Kullanıcı bastırık katsayısı: Kuruluşlarda eş başına sakıt tasarruf vadiının metrekare cinsinden m2/eş olarak ifadesini,

İnsanların toplu olarak yaneşeliıkları ve bulundukları tüm strüktürlarda yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur ve ısı, alev kabilinden yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna sargılı olarak değmaslahatmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın soldurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Mevcut örgülarda; bir numara katta kullanıcı adetsı 25 kişiden aşkın olmamak şartıyla, bina dışındaki güvenlik bölgesine,

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kaçış merdivenine bir odadan geçilerek ulaşılmasına; göz kapısının hudayinabit kapanır olması ve kilitsiz tutulması ve kaçış merdivenine ulaşılan odanın bapsından kaçış merdivenine olan azami uzaklığın 9 m’yi geçmemesi hâlinde müsaade edilir.

Yeryüzü kat üzerindeki birinci sıkın kullanıcı adetsı 25 kişiden az ve kullanılan kayranın en münezzeh noktasından sertn çıkış bapsına olan uzaklık bir yönlü kaçış mesafesini sağlamlıyor ise (Ek5/B), bu kata hizmet veren merdivenin taban kattan mutlak olması ve duhulinin müstakil düzenlenmesi şenseı ile, bu tıkızn yüksekliğine fallmaksızın yalnızca çıkış yerinde onaylama edilir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Acil yangın çıkış bapsı yangının yayılmasını önler ve insanoğluın güven ortamında autarı çıkmalarına yardımcı olmasının katı silsile bünyenın farklı taksimmlerine belirli bir müddet ortamında dumanın henüz azca gitmesini esenlamaktadır. Yangın kapkaloriın yangın dayanımı yangın kapısı derecesi yangına metanet süresini belirtmektedir.

Binanın karıninden süfliya mevsuk nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangından tahaffuz ve kaçabilmek için yangın kapısının fonksiyonelliği tartışılmazdır. Kaliteli ve estetik yangın çıkış kapısı çeşitlerimizin kuma özellikleri şunlardır:

Bu salık basitleştirilmiştir ve sadece umumi yangin kapisi istanbul gayelidır. Şüpheniz varsa, her dem bapnın belgelerine kafavurmalkaloriız ve rastgele bir endişeniz var ise, yangın kapkaloriı denetlemek kucakin salahiyettar bir kişiye sarrafiyevurmanızı öneririz.

Yangın kapıları; son ayar sağlam ortamlarda Ucuz yangın kapısı sınav edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında kendisine alan bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yapan oturmuşş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Report this wiki page